Monday, October 19, 2009

First thing i hate

OK...să începem. Nici nu ştiu ce să aleg pentru început dintre multitudinea de lucruri care mă enervează.
Să zicem familiile ultra-numeroase care în fiecare an mai scot câte un plod. Ideea-i ca majoritatea familiilor de genul acesta o fac fără remuşcări si voluntar. Eu aş numi-o inconştienţă, dar mă rog.

Cum sunt îndoctrinati să creada că aşa îl fericesc pe 'niezo: prin faptul că nu se apropie de un mijloc de contracepţie nici cu o găleată de apă sfinţită.
Aceasta fiind o concepţie greşită indusă de biserică şi care intră în contradicţie cu ideea de abstinenţa premaritală. Până la urmă şi asta-i o formă de contracepţie (un fel de church-condom - now with myrrh flavour!). Faptul că trebuie să nu mişti in front de frica unei autorităţi divine. Adică 'niezo vrea sa nu fuţi nimic până după slujba si anume (aţi ghicit) regligioasă şi dup-aia să fuţi în draci tot ce mişcă prin pat (grijă la copii că dup-aia poate prinzi şi unu' de-ăla şi faci ce-or făcut copiii primului cuplu dintr-o carte de ficţiune: Adam si Eva. Asta ar fi o explicaţie la intrebarea "de ce-i rasa umană aşa fucked up?" R: incest!).
Ideea-i că ar trebui să îşi aleagă o tabără: fie că se abţin de tot pentru că aşa vrea 'niezo şi încet, încet încep sa nu mai paseze material genetic mai departe şi poate scăpam de toata rasa umană sau cel puţin de cei ca ei (Oricum ar fi o situaţie win-win), fie aleg varianta cealaltă de anarhie sexuală pe întreaga durată a vieţii, dar cu mijloace de contracepţie în măsura în care să nu ducă la suprapopularea planetei deja suprapopulate. Oricum în cazul ăsta 'niezo ar fi asa oripilat de ceea ce vede încât ori ar trece cu vederea, ori nu i-ar mai păsa o bucată de latex în plus sau în minus. Daca tot e anarhie sexuală, nu mai poţi zice nimic de imoralitatea contracepţiei.
Sau ar putea alege cea de-a treia variantă, pe care am adoptat-o şi noi, majoritatea oamenilor: MODERAŢIA!


Dacă acţionezi moderat în situaţia asta ieşi cel mai bine. Adică daca îţi trăbă aşa tare ori iţi fuţi o labă, ori foloseşti ceva să nu-ţi facă nevasta o echipă de fotbal şi dup-aia să te plângi că n-ai ce să le dai de mâncare, că până la urmă aia înseamna nu că îi iubeşti şi că îl fericeşti pe 'niezo, ci inseamnă că îţi baţi joc de copiii ăia din simplul motiv că ai fost prea prost si prea horny în acelaşi timp. Şi nu ştiu ce l-ar supăra mai tare pe 'niezo: să-ti baţi joc de un copil sau o bucată de cauciuc pe măciucă?




END.

No comments:

Post a Comment